ll


<< Tilbage

AKTIVITET
Storm P. museet samt Alhambra (tidl. Revy) museet
Lokation: : Frederiksberg runddel, 2000 Frederiksberg - Klik her for at se lokation på kort
Start: Lørdag d. 01. sep. Kl. 10:00
Slut: Lørdag d. 01. sep. Kl. 12:45
Pris Medlem: 80.00 Kr.
Ikke medlemmer: Kun for medlemmer!
Beskrivelse: Rundvisninger med kyndige guider på Storm P. museet samt Alhambra (tidl. Revy) museet på Frederiksberg

Dagens program:

Kl. 10.00 – 11.00: Rundvisning på Storm P. museet, Frederiksberg Runddel

Storm P. var en personlighed, der om nogen kom til at tegne dansk humor og selvforståelse i det 20. århundrede. I sine talrige daglige striber skildrede han livet på en måde, så han blev en del af dansk identitet og kulturarv. På museet møder vi mennesket og kunstneren Storm P. og hans humoristiske og finurlige univers. Hans liv, hans samtid og hans kunstneriske virke skildres i lyd, fotografier, film og avisklip – og selvfølgelig med talrige eksempler på hans alsidige og mangfoldige produktion. 

 Kl. 11.15 – 12.45: Rundvisning på Alhambra Museet (tidl. Revymuseet), Allégade 5, Frederiksberg

På Alhambra Museet kan man gennem lyd- og filmklip genopleve hele rækken af revystjerner i nogle af deres bedste numre. Dirch Passer som russisk klovn, Marguerite Viby der synger ”Før vi fik bil”, Kellerdirk med ”Tømmerflåden”, Ryg og Kaas, Buster Larsen med ”Lorteland”, Klyderne, Søs og Kirsten og mange flere.

Museet er Europas mest moderne museum for revy og morskabsteater, hvilket giver stedet en særlig status blandt Frederiksbergs museer. Museet fortæller historien om dansk underholdning fra revyens begyndelse på Casinoteatret i København i 1850 og frem til i dag, hvor det er stand-up’erne, der indtager scenen.

Rundvisningerne kan – hvis der interesse for det - afsluttes med en fælles frokost for egen regning i Hansens Gamle Familiehave, Pile Allé 10-12, Frederiksberg

Hansens Gamle Familiehave ligger i det sydøstlige hjørne af Frederiksberg Have. Havens hovedhus er fra ca. 1630 og blev oprindelig beboet af ansatte på slottet. I 1850 fik kongelig materielkusk M. Hansen af kong Frederik 7. bevilling til at sælge kaffe og te "til almuens glæde". Et par år senere blev der også givet bevilling til at sælge bayersk øl. Stedet blev et sted, hvor Københavns nye borgerskab, der var taget på udflugt på landet, kunne købe en forfriskning. 
En stamgæst blev Robert Storm Petersen, hvoraf der i haven er en statue skåret i elmetræ af Ole Bülow i 1998.

 
Status:
Pris Medlem:80.00 Kr. Ikke medlemmer: Kun for medlemmer!
Totale pladser:15 stk.Ledige pladser: 4 stk.
Venteliste:Aktiv På venteliste: 0 stk.
Tilmeld personer: Max. 2 stk.Tilmeldingsfrist:Mandag d. 20. aug.
LUKKET FOR TILMELDING! 


 Samhandelsbetingelser KLIK HER
 Museumsforeningen For Hørsholm & Omegn  (CVR nr. :29738041)
 Sdr. Jagtvej 2
 2970 Hørsholm
 Mail: bestyrelsen@museums-foreningen.dk