ll


<< Tilbage

AKTIVITET
Arboretet i Hørsholm
Lokation: Kirkegårdsvej 3A,, 2970 Hørsholm - Klik her for at se lokation på kort
Start: Lørdag d. 14. apr. Kl. 10:00
Slut: Lørdag d. 14. apr. Kl. 12:00
Pris Medlem: 25.00 Kr.
Ikke medlemmer: Kun for medlemmer!
Beskrivelse: Rundvisning blandt Arboretets mange arter af træer og buske - den største samling i Danmark

Arboretet i Hørsholm er en samling af træer og buske, der indeholder flere end 2000 arter af træer og buske - den største samling i Danmark. Arboretet i Hørsholm blev etableret i 1936 som en udvidelse af Forstbotanisk Have i Charlottenlund med det formål at understøtte undervisningen i skovbrugs- og havebrugsbotanik. Det bruges stadig i forbindelse med undervisning i botanik- og planteanvendelse på Københavns Universitet, ligesom den unikke samling af træer og buske benyttes til forskellige nationale og internationale forskningsprojekter.
Arboretet i Hørsholm er en del af Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning under Det Natur- og Bio-videnskabelige Fakultet ved Københavns Universitet.

Samlingen er med sine ca. 2000 arter den største samling af træer og buske i Danmark, og besøges hvert år af et stort antal gæster med interessere for træer og buske. Arboretet har forskellige forsknings- og formidlingsaktiviteter, som bl.a. er muliggjort gennem støtte fra den private G.B. Hartmanns Forskningsfond og 15. Juni Fonden.
 
Status:
Pris Medlem:25.00 Kr. Ikke medlemmer: Kun for medlemmer!
Totale pladser:25 stk.Ledige pladser: 0 stk.
Venteliste:Aktiv På venteliste: 0 stk.
Tilmeld personer: Max. 2 stk.Tilmeldingsfrist:Fredag d. 06. apr.
LUKKET FOR TILMELDING!